Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

De vele gezondheidsvoordelen van Grannur

 24 juni 2018 

    Print       Email
Steeds meer dikke personen evenals diegenen met huidklachten of gezondheidsklachten gebruiken het nieuwe natuurmiddel Grannur. Het bijzondere vruchtenconcentraat is samengesteld op basis van een synergetische combinatie van de meest gezonde vruchtenschillen op onze planeet.
 
Het natuurlijke gezondheidsmiddel dat volgens een ingenieus procedé in Nederland wordt geproduceerd, wordt steeds vaker door gezondheidsdeskundigen, huidspecialisten alsook verjongingsexperts geadviseerd.
 
Talloze evidence-based studies hebben aangetoond dat de nutriënten in Grannur, een zeer heilzame werking hebben op meerdere belangrijke en vitale processen in het menselijk lichaam.
 
Zo is Grannur erg rijk aan anti-oxiderende fytonutriënten als tannines en flavonoïden en bevat het veel polyfenolen: onder meer punicalagins, ellagitannines, gallocatechins, catechines en anthocyanen.
 
Grannur zit daarenboven boordevol gezonde voedingsstoffen als natuurlijk pantotheenzuur, ascorbinezuur en kalium. Deze speciale synergetische combinatie substanties zijn medeverantwoordelijk voor de vele gezondheidsvoordelen van Grannur.
 
Wetenschappelijke onderzoekingen hebben onomstotelijk bewezen dat chronische ontstekingen (deze ontstekingen in het lichaam zijn niet altijd voelbaar/merkbaar) in het lichaam ernstige welvaartsklachten zoals overgewicht (obesitas), stress, impotentie maar ook huidklachten en dergelijken in de hand werken.
 
Verscheidene internationaal uitgevoerde gerandomiseerde studies hebben aangetoond dat de heilzame natuurlijke substanties die in Grannur zijn verwerkt, chronische ontstekingen in het lichaam sterk afremmen. Middels laboratoriumtesten is onder meer aangetoond dat het CRP – niveau hiermee met tientallen procenten kan worden gereduceerd.
 
Wanneer kan je Grannur gebruiken
 
Door de bijzondere combinatie natuurlijke nutriënten, in het bijzonder punicalagins, kan Grannur bij velerlei klachten worden ingezet. Huidexperts schrijven dit effectief vruchtenconcentraat voor aan personen met huidklachten vanwege het krachtig zuiverend effect.
 
Vooral personen met huidvlekken, acne, puistjes, een onzuivere huid of andere huidklachten hebben er bij langdurig gebruik enorm veel baat bij.
 
Ook gerenommeerde afslankspecialisten adviseren veelvuldig Grannur te gebruiken ter ondersteuning van het afslankproces. Het natuurmiddel heeft een bijzonder positieve invloed op de koolhydraatstofwisseling. Dikke personen kunnen Grannur dus ook gebruiken als adequaat hulpmiddel om af te slanken en gezonder te worden.
 
Maar ook als je geen klachten hebt en gezond, jong en mooi wil blijven kan je elke dag een theelepel Grannur gebruiken, zeggen experts. Sporters gebruiken dit natuurmiddel bijvoorbeeld om vitaler door het leven te gaan en de prestaties te verbeteren.
 
Volgens de vermaarde Europese afslank- en verjongingsexpert, Jonathan Clarke, kan Grannur voor tal van klachten worden gebruikt. Het belangrijke pluspunt is dat het vruchtenconcentraat geschikt is voor een ieder, totaal geen bijwerkingen geeft en juist de gezondheid op verschillende manieren ondersteunt.
 
Grannur kan volgens de topexpert- door de brede werkzaamheid- worden ingezet bij overgewicht, huidklachten, impotentie, stress, pijnklachten, gewrichtsproblemen, reuma, haaruitval, nagelproblemen, verminderde weerstand, lusteloosheid en slapeloosheid. Bovendien zorgt Grannur voor meer vitaliteit en levenskracht.

    Print       Email