Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Week werken in India voor stukje vlees

 11 september 2017 

    Print       Email

Er is enorm veel verschil in de prijs van vlees bleek onlangs uit een onderzoek van Caterwings, een online marktplaats voor bedrijfscatering.

Het bedrijf stelde de 2017  Vleesprijsindex samen die de vleesprijzen van 50 landen op een rijtje zet.

Om een goede vergelijking mogelijk te maken, keken de onderzoekers hoeveel uren een werknemer met het plaatselijke minimumloon moet werken om een portie vlees te kunnen kopen.

Zwitserland bleek het duurste vleesland, Oekraïne het goedkoopste.

In India moet iemand met het minimumloon bijna een hele week werken om een stukje vlees te kunnen kopen, in Noorwegen hoeven werknemers iets minder dan een uur te werken voor hetzelfde stuk vlees.

    Print       Email
  • Published: 15 uur ago on 23 september 2017
  • By:
  • Last Modified: september 23, 2017 @ 4:20 am
  • Filed Under: Nieuws