Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Huidvlekken en puisten verminderen? Veel Surinamers gebruiken nieuwe methode

 24 april 2016 

    Print       Email
Een recent in Amerika ontwikkelde gezichtsbehandelmethode om huidvlekken, puisten, oneffenheden en rimpels te verminderen en sinds kort ook in Suriname wordt uitgevoerd, blijkt in veel gevallen zeer succesvol. De nieuwe behandelmethode is volgens deskundigen bovendien zeer effectief om de de conditie van de gezichtshuid van zowel vrouwen en mannen te verbeteren.
 
Volgens informatie is er een steeds grotere vraag naar deze nieuwe vorm van effectieve  uitgebreide gezichtsbehandelingen.
 
De methode die gebaseerd is op een behandeling met een 100 % plantaardige hypo- allergene lotion, heeft volgens huiddeskundigen een erg gunstige invloed op acne, huidvlekken, pigmentvlekken, onregelmatigheden, rimpels en andere ontsierende huidklachten.
 
De Europese afslank- en verjongingsexpert Jonathan Clarke, die de therapie samen met buitenlandse huidexperts heeft ontwikkeld, vertelde eerder op de Amerikaanse tv al over de positieve resultaten die worden bereikt.
 
Deze nieuwe behandeling wordt alleen bij Constantin, de Internationale nazaten- organisatie van DE grondlegger van de Amerikaanse homeopathie, uitgevoerd.
 
Volgens een schoonheidsconsulente van Constantin zijn de resultaten veelbelovend.
 
“Personen met huidvlekken, mee-eters en/of puisten, rimpels of andere onregelmatigheden in het gezicht hebben er enorm veel baat bij. Er is na een paar behandelingen dikwijls al sprake van een significante verbetering van de huidconditie. Ook diegenen die hun huidconditie verder willen verbeteren kunnen hiermee veel positieve resultaten behalen”.
 
“Het voordeel is dat het gaat om een milde complete behandeling van een uur die geschikt is voor alle huidtypen. Deze uitgebreide gezichtsbehandeling bij Constantin houdt ook in: gezichtsreiniging, mee-eters verwijderen, epileren, scrubbehandeling, hot stone, kleimasker, hot steam behandeling, gezichtsmassage & vitaminebehandeling”.
 
“Dat de therapie nu ook al beschikbaar en betaalbaar (SRD 45,-) is , is exceptioneel”, legt ze uit. Wel geeft ze toe dat er nu al sprake is van een wachtlijst van personen die ook behandeld wensen te worden.
 
Ook verscheidene personen die de behandeling hebben ondergaan laten aan GFC Nieuws  weten dat ze uitermate tevreden zijn over deze nieuwe gezichtsbehandelmethode.
 
“Mijn huid ziet er nu veel beter uit en voelt gladder aan sinds ik bij Constantin ben geweest. Met andersoortige behandelingen heb ik nooit zulke mooie resultaten behaald. Ook bij een vriendin en een nicht van me die ook met deze natuurlijke methode zijn behandeld zie ik een enorme verbetering van hun huidconditie”, aldus één van de behandelden.
 
Geïnteresseerden die meer uitleg wensen of afspraken willen maken voor de nieuwe gezichtsbehandelingen  kunnen contact opnemen met Constantin op de nummer 454682 / 8914140, mailen maar constantinfoundation@yahoo.com of klikken op de volgende link> http://constantinfoundation.org/behandelmethoden/ .

 

 

    Print       Email